fredag 14. august 2009

De første dagene på Hald

Ja, så var jeg her da - i Mandal; på Hald!

Om det ble slik jeg hadde foventa? Ja, forventningene var vell heller litt labre på slutten av den lange vente tida mot skolestart. Så da mor tilbød seg å kjøre me til Mandal, takkte jeg fint nei til tilbudet, men angra kraftig i det sekundet jeg kjørte inn på Hald sin parkerings plass, og forstod at jeg var den eneste som hadde komt hit alene... Jeg kvinnet meg opp, tok veska på skulderen å steg ut av bilen... Men hva i all videste verden hadde jeg å frykte!? Snakk om og bli møtt med fullt utstukkede armer! De internasjonale elevene hadde allerede vært der i 3 dager, og møtte oss med gode vame smil.

Jeg fikk hjelp med bagasjen, fra bilen og inn på internatet, vi kommer inn på rommet som jeg deler meg ei flott jente, men - hjelpeste meg! Her snakker vi lite...! Lite rom, køy-seng faktor, og et klesskap på deling... Flaut, flaut, FLAUT! Altfor masse saker og ting. Unødvendig mye saker å ting... Og enda står det ting igjen i bilen som jeg rett å slett ikke tørr å ta med inn...

Folk er konge, å været er herlig og livet er bra! Deler rom med ei jente fra Thailand. Hennes thailanske navn er Supawande Lathon, men vi kaller henne Nui... Ikke spør meg om sammenhengen ;) Hun er herlig rett å slett, og jeg lærer noe på thai hver dag :) Hun har allerede gitt meg et Thai-navn... Mali, som betyr blomst. Det er også litt lettere å si for de fra Thailand ;)

Snakkes snart da!

4 kommentarer:

 1. Hei på du min kjære søster...

  Kjekt å lese at du har kommet deg i orden på Hald! Må innrømme at under-etasjen føles litt tom uten den høy musikken på morgenen...

  Men på den positive siden har JEG aldri hatt så mye klær som nå:P

  BTW: det tok meg ikke mindre enn 6 turer opp og ned trappa for å få vekk klærene du IKKE hadde med deg!(you owe me big time!)

  Kjempe glad i deg og savner deg<3

  Klem fra "lille" søster

  SvarSlett
 2. hei mari:) så kjekt å lese om deg her.det hører ut som du ska få ett knallkjekt år på Hald:) møter mnage intr mennesker og du skal nok lære masse om de forskjellige kulturene som er:) lykke til:)
  klem ifra ei gammel bhg tante:)inger

  SvarSlett
 3. Hei Mari.
  Kjekt å lese bloggen din. Det blir spennende å følge med deg. Du får nok et knall år!
  Klem Nina

  SvarSlett
 4. Hei Mari, så gøy at du kom på rom med nui, da lærer du jo mye av kulturen allerede på Hald... og Mali er et fint navn, du kommer til å bli kalt det uansett om du sier Mari, for de klarer ikke si R;)hehe.. det betyr ikke blomst, men det er en blomst, jasmin blomst faktisk:)

  Lykke til videre:)

  SvarSlett