mandag 24. august 2009

Blåtur!

Fjelltun var årets hemmelige bestemmelsessted for Halds blåtur. Jeg var opprinnelig like holden til hele utflukten, og kunne myyyyye heller tenke meg å tilbringe helgen på Hald, hvor jeg ikke trenger gå med gummistøvler og regnbukse.

Vi pakket sekken etter den omstendige pakkelista vi hadde fått utdelt tidligere i uka - Når sant skal sies, liker jeg å vite hvor jeg skal og hva som skal skje... For; det er jo langt ifra sikkert at vi deler samme oppfatning om hva som trengs til en helg på heisatur, og hva som er apsolutt livsnødvendig for en helg i heia. Vell, jeg pakket sekken min etter beste evne, og krysset fingrene for at jeg skulle slippe å bære den så altfor langt til skogs.
Jeg kom meg med på bussen, og til nå gikk jo alt, etter omstendighetene bra. Vi fikk ganske kjapt utdelt en brødpose, og deretter en post-it lapp - Hva nå tenkte jeg, skal vi ha en lek? Men der tok jeg feil gitt! "Alt elektronisk utstyr - mobiler, Ipoder og klokker, oppi posen!"

Som sagt så endte vi opp på Fjelltun, en koselig plass rundt i Flekkefjord området - tror jeg. Uten ei klokke å kikke på stod liksom tida stillt, og programmt fra helga var og ble et mysterium. Teambuilding stod på programmet, og på lørdagen drog 12 ulike nasjoner og ikke minst kulturer ut på fjelltur. Før vi gikk, måtte vi opp på en liten forhøyning, og love foran alle de andre at vi skulle gjøre vårt beste, hjelpe andre og være positiv... Den siste satt så langt inne at det nesten gjorde vondt å i det høyt!
Så drog vi ut! Det stri regnet hele den lange veien opp til toppen (ja, ok, nå la jeg litt godt på! Men det regnet ca jevnt). Vi spiste matpakken vår, og hadd litt ulike team-aktiviteter før vi tok fatt på turen hjem. Kan tenke meg at det må være ganske spesiellt for mangen av de internasjonale - snakk om ild dåp i det norske leir-livet; for noen var det nok den lengste strekningen de hadde gått noensinne!

På kvelden samlet vi oss rundt bordet, det var til alles glede taco som stod på menyen! Etterpå gledet vi oss med herlig flerkulturell underholdning! Kvelden ble toppet med popkorn og pinnebrød rundt bålet, før vi sang oss inn i natten... Søndagen kom, med frokost og utvasking, før vi tok fatt på den glade landevei hjem igjen. Litt skitnere, litt slitnere og litt bedre kjent en da vi kom :)

3 kommentarer:

  1. Du klarte å holde løftene :D Var kos på turen!!

    SvarSlett
  2. Mor seie fjelltur e bra!

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett