torsdag 3. september 2009

Lydkaos

Jeg sitter nå her å skriver. Klokka er såvidt blitt halv åtte og jeg er stup-trøtt. Jeg har rømt fra peisestua til spisesalen, og har i skrivende øyeblikk Alanis Morisetts behagelige "Everything" godt plugget inn i øra. Med mine lydisolerende øreplugger hører jeg ikke all støyen som jeg nettopp har forlatt inne fra stua. Jeg blir helt hodetgal av et x antall lydkilder på en gang! Denne gangen var det 3. Noen sitter å klimprer litt på en gitar, andre trykker noen akkorder prøvende på pianoet, mens afrikanerne skrur opp lyden på stereoanlegget. På denne måten må alle spille høyere, og høyere for å kunne høre seg selv; dette blir støy, det kan jg forsikre om.

Hei - Jeg heter Mari, og jeg er lydsensitiv...

Kunne det ikke vært e bra regel, at det kun skulle være èn som spilte omgangen, eller at de faktisk kunne spilt noe sammen!

(Ipoden skifter til neste sang -Det er enda ikke noen i stua som ha tatt et hint av noe slag)

På denne måten kunne faktisk folk høre hva de selv spillte, og den kunne vært mulig for lytterne og få en musikalsk opplevelse av et eller annet slag. Jeg syns faktisk det er litt frekkt, når noen sitter å spiller gitar at det kommer noe og skal øve på f.eks "Lisa gikk til skolen," som de ble lært for noen dager tilbake, eller kanskje bare prøve å trykke litt på de hvite å svarte tastene. Jaja, jeg vet... Dette er litt småsært... Men hvorfor hører de det ikke selv!? Det er aldri stille noen plass!

Ellers da... Joda; har hosta som en gal siden fredag - Herligt!!! Vil bli frisk, nå! Så sånn er det ;) Dagen på Hal går ellers sin gang, med volleyball, bønnevandring og lovsangskvelder, undervisning å forholdsvis slakke ettermiddager og kvelder.

Alle barna leste faglitteratur, unntatt Mari...

Har ikke komt helt igang med lesinga enda, har store planer om å få lest noe i helga, så kommer sterkt tilbake! Godt å være tilbake forresten! Uten om de evige ulike melodien, er dette plassen å vær :) Når det gjelder utenlandsoppholdet, så bjynner jeg mentalt å bli klar! En måned til utreise bare nå! Hoho, det blir bra!!! Vel, dette holder for denne gangen ;)

Snakkes! - *Air-five*

3 kommentarer:

  1. I Thailand så kan vi spille sammen :D Hehe.. Er enig i at det kan bli en del støy, men av og til er det en sjarm med det også(av og til = veldig sjeldent). Gleder meg mer og mer til Thailand jeg :D

    SvarSlett
  2. Roligt og fredeligt når du komme hjem te mor neste helg,natti.....:-) klem mor

    SvarSlett